Ndotja shkakton nëntë milionë vdekje në vit

Ilustrim
më 20/10/2017 19:30

Jugohrom do të rihapet pas ndërtimit të sistemit të filtrimit (FOTO+VIDEO)

Amiti- Angjushev- Skendervoski
Shkup më 12/10/2017 13:52

Kandidatët për kryetar të Shkupit do të nënshkruajnë deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

Ajri i ndotur, Shkup
Shkup më 12/10/2017 9:32

Zv.ministri Makraduli: Fabrika “Jugohrom” mund të ri-fillojë punën në faza

Deputeti i LSDM-së, Jani Makraduli
Shkup më 10/10/2017 13:21

Lëvizja Nëna dhe Fëmija: Qeveria të mos e ri-hapë helmuesin “Jugohrom”, do të protestojmë!

"Jugohrom"
Shkup më 10/10/2017 12:56

OJQ-të në këmbë, protestohet për ajër të pastër në Maqedoni

Shkupi mbyten në ajër shumë të ndotur
Shkup më 21/09/2017 8:12

Ajri në metronë e Parisit në përmasa të rrezikshme për shëndetin

Ilustrim
më 19/09/2017 19:45

Është urgjente! Kërkohet ndarje e buxhetit për ruajtjen e ambientit

Protesta kundër ndotjes në Tetovë4
Shkup më 29/07/2017 13:58

Reforma urgjente në ekologji, ja çfarë kërkohet nga Qeveria e re e Maqedonisë

Organizatat ekologjike
Shkup më 24/07/2017 19:45

Tetovë, ka nisur të thahet edhe “pastruesi” i vetëm i ajrit

"City tree"
Tetovë më 07/07/2017 15:57