Është rrëzuar një helikopter në Afganistan, pasi është nisur nga korpusi

Helikopter
më 02/09/2018 16:07

SHBA përshëndet vendimin për armëpushim në Afganistan

STATE DEPARTMENT
Botë më 20/08/2018 11:03

Sulmohet dega e agjencisë së Inteligjencës në Kabul

Botë më 16/08/2018 9:33

Sulmi vetëvrasës në Afganistan, 25 të vdekur

më 15/08/2018 17:29

Të paktën 30 trupa të sigurisë afgane vriten nga talibanët

Botë më 15/08/2018 9:46

Jeta e grave dhe fëmijëve nën sundimin e IS-it në Afganistan

Botë më 14/08/2018 10:27

Afganistani synon t’ua ndalojë pjesëmarrjen në zgjedhje disa personave

më 12/08/2018 13:33

Afganistani pas 26 vitesh merr kontrollin mbi hapësirën ajrore

më 10/08/2018 18:10

Afganistani pas 26 vitesh merr kontrollin mbi hapësirën ajrore

Botë më 10/08/2018 12:47

SHBA nis sulme ajrore për të luftuar sulmin e talibanëve në Afganistan

Botë më 10/08/2018 10:14