Sulmohet dega e agjencisë së Inteligjencës në Kabul

Botë më 16/08/2018 9:33

Sulmi vetëvrasës në Afganistan, 25 të vdekur

më 15/08/2018 17:29

Të paktën 30 trupa të sigurisë afgane vriten nga talibanët

Botë më 15/08/2018 9:46

Jeta e grave dhe fëmijëve nën sundimin e IS-it në Afganistan

Botë më 14/08/2018 10:27

Afganistani synon t’ua ndalojë pjesëmarrjen në zgjedhje disa personave

më 12/08/2018 13:33

Afganistani pas 26 vitesh merr kontrollin mbi hapësirën ajrore

më 10/08/2018 18:10

Afganistani pas 26 vitesh merr kontrollin mbi hapësirën ajrore

Botë më 10/08/2018 12:47

SHBA nis sulme ajrore për të luftuar sulmin e talibanëve në Afganistan

Botë më 10/08/2018 10:14

Tre ushtarë të NATO-s u vranë nga një sulm vetvrasës në Afganistan

më 05/08/2018 15:47

Identifikohet shtetasi i Maqedonisë që u vra në Kabul të Afganistanit

Shkup më 04/08/2018 13:12