Po largohet tabela e emrit “Aleksandri i Madh” nga aeroporti

më 24/02/2018 13:17

Maqedoni, u hoqën tabelat e autostradës me emrin “Aleksandri i Madh”

Shkup më 20/02/2018 11:29

Maqedoni, ka hyrë në fuqi vendimi për riemërimin e autostradës dhe aeroportit

Shkup më 15/02/2018 13:36

Shtohet edhe një linjë e re nga Aeroporti i Shkupit nga 1 qershori

Aeroporti "Aleksandri i Madh"
Shkup më 09/02/2018 13:40

Zaev: Ky është emri i ri i aeroportit të Shkupit

Aeroporti Aleksandri i Madh, Shkup
Shkup më 06/02/2018 17:26

Mbi dy milionë pasagjerë në aeroportet e Maqedonisë në vitin 2017

Aeroporti "Aleksandri i Madh"
Shkup më 09/01/2018 14:19

Janë anuluar dhe rikahëzuar fluturimet e aeroportit të Shkupit

Mjegulla vështirëson komunikacionin rrugor dhe ajror
më 14/12/2017 19:07

Fluturimi i mëngjesit nga Stambolli për në Shkup u anulua për shkak motit të lig

Shkup më 13/12/2017 12:08

Maqedoni: 2 milionë dollarë subvencione për kompanitë ajrore

Wizzair
Shkup më 10/12/2017 14:52

Numër rekord i udhëtarëve të transportuar në të dy aeroportet në Maqedoni

Aeroporti "Aleksandri i Madh"
Shkup më 16/11/2017 12:43