Duhej të lindte Adelina Ismaili që Zanfina të zbulonte këtë sekret për veten

Adelina dhe Zanfina
më 22/04/2017 13:21

Adelina Ismaili bëhet nënë, bashkëshorti i saj publikon foton e parë me fëmijën (FOTO)

Adelina Ismaili
më 18/04/2017 20:21

Adelina Ismaili rikthehet në ekran dhe rrëfen shtatzëninë, pritjen e të birit, emrin dhe… (FOTO)

c42a80e801377fb956e586cb4246ae0f
më 28/03/2017 12:29

Lajmërohet Adelina Ismaili: Reagon për atë që më së paku e prisni! (FOTO)

Adelina Ismajli
më 14/03/2017 9:25

Burri i Adelinës: S’kanë faj politikanët që lakmojnë gruan time

adelina-ismaili
më 22/01/2017 19:31

Adelina Ismaili rrëfehet për shtatzëninë: Fytyrën e fëmijës e kam parë në ëndërr

Adelina Ismaili
më 14/01/2017 13:39

Gëzuar datëlindjen Adelina Ismajli!

Adelina Ismajli
më 14/12/2016 17:55

Kjo foto e fundit e Adelina Ismailit shtatzënë vërteton se është në formë të shkëlqyer

Adelina Ismaili
më 27/11/2016 17:01

Adelina Ismaili ka humbur disa persona të dashur në këtë jetë

Adelina
më 26/04/2016 14:33

Dhimbje në familjen Ismaili, motrat përjetojnë një humbje të madhe

Adelina, Zanfina, Ema
më 25/04/2016 22:00