Maqedoni, këto janë shtëpitë botuese që kanë marrë miliona për libra të papërdorshëm (HULUMTIM)

Shkup më 09/07/2018 0:01

Qeveria e Gruevskit ka harxhuar së paku 19 milionë euro për libra të papërdorshëm (PJESA II)

Shkup më 08/07/2018 0:01

Qeveria e Gruevskit ka harxhuar së paku 19 milionë euro për libra të papërdorshëm (PJESA I)

Magazina në Gostivar
Shkup më 07/07/2018 1:23

Maqedoni, “1000 titujt” të humbur në përkthim dhe korrupsion, ja sa para janë marrë dhe nga kush

Shkup më 08/03/2017 23:15

Pothuajse 1000 tituj të përkthyer në maqedonisht, kurse në shqip numri ngelet enigmë

Libra
Shkup më 23/03/2016 9:23

Ademi iu ik gazetarëve, nuk dëshmohet ku janë 919 tituj të përkthyer në shqip! (VIDEO)

Shkup më 17/11/2015 13:02

Dyshime për keqpërdorim të projektit 1000 Tituj, ku janë librat në gjuhën shqipe?!

Libra
Shkup më 27/10/2015 16:59

100 Librat më të bukur të të gjitha kohërave

Libra
më 03/09/2015 16:08

Edhe dhjetë tituj në maqedonisht, ata në shqip askund

Libra
Shkup më 09/01/2015 19:24

A do të jenë pyetjet e testimit shtetëror nga librat skandaloz të MASH-it?

Përkthimi skandaloz
Shkup më 17/12/2014 0:01