Qeveria gjermane rekomandoi BE-ja të fillojë negociata me Maqedoninë

Shkup më 22/06/2018 16:46

Bashkohen gratë: Themelohet “Koalicioni për Barazi”

Koalicioni për Barazi
Prishtinë më 22/06/2018 16:07

LSDM: Çfarë fsheh Ivanovi? Refuzimi i mekanizmit të transparencës është në kundërshtim me interesat e qytetarëve

Grupi parlamentar LSDM
Shkup më 22/06/2018 15:57

Policia britanike arreston personin që pretendonte se kishte bombë

Botë më 22/06/2018 10:05

Taravari dhe Rashidi, kërkuan nga përfaqësuesit e BE, që sa më shpejtë  të fillojnë negociatat për anëtarësim në BE


Shkup më 19/06/2018 10:04

Brukseli ende nuk e ka caktuar datën për vazhdimin e dialogut

“Dialogu nuk pritet të rifillojë shpejt mes Prishtinës dhe Beogradit. Zyra e Ashtonit është duke kërkuar një zyrtartë ri që e zëvendësonCooperin”, ka thënë një zyrtar i BE-së për Express
më 18/06/2018 17:00

Forcat izraelite godasin një automjet civil në Gaza

më 17/06/2018 15:43

Ministrja e Punëve të Jashtme, Ekaterina Zaharieva sot do të jetë në Shkup

Shkup më 16/06/2018 11:16

Italia dhe Franca kërkojnë krijimin e qendrave për migrantë në Afrikë

më 16/06/2018 10:20

Gjykata Supreme kthen në rigjykim rastin “Drenica 1”

më 16/06/2018 10:05