Harley Davidson tërheq rreth 46.000 motoçikleta

Harley Davidson
më 02/06/2017 21:30

Aplikacioni i komunikimit Skype vjen me koncept të ri

skypee
më 02/06/2017 21:00

Nëse ju vjen ky mesazh në WhatsApp, fshijeni menjëherë!

WhatsApp
Bota më 02/06/2017 10:03

Volkswagen, 80 vite histori suksesi

“Volkswagen”
më 30/05/2017 21:30

Arrihet marrëveshja, internet falas në të gjitha vendet e BE-së

internet-07
më 30/05/2017 21:18

BMW Seie 8… legjenda rikthehet

BMW Seie 8
më 29/05/2017 21:30

Shkup, DOKU:TECH prezantoi konferencën “Shpresa, frika dhe gjithçka ndërmjet”

Prezantimi i DOKU:TECH në Shkup, 26.05.2017
Shkup më 26/05/2017 20:32

BMW tërheq mbi 45 mijë automjete të vjetra

BMW
më 26/05/2017 18:15

Çfarë po ju shkaktojnë të rinjve rrjetet sociale Instagram, Snapchat, Twitter dhe Facebook?

rrjetet sociale
më 26/05/2017 14:35

Diplomohet pas 13 vitesh themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg (FOTO+VIDEO)

Mark Zuckerberg
më 26/05/2017 10:53