A e dini se Facebook ju shkakton ndjenja të këqia? Ja pse

A e dini se Facebook ju shkakton ndjenja të këqia? Ja pse
më 17/08/2013 21:45

Facebook sjell aplikacion vetëm për VIP-at

Facebook po përpiqet të krijojë një mundësi për të nxitur VIP-at të jenë më aktivë
më 17/08/2013 12:09

Kaos në Seul: Për LG e ri vijnë me armë dhe thika

"Mbyten" për LG
Seul më 14/08/2013 19:49

Spektakël: të dielën qielli do të ndriçohet nga “shiu i meteorëve”

Të dielën "shi meteorësh"
më 09/08/2013 23:39

Postoni nga Facebook,Twitter apo Vine në makinën Mini

Postoni në makinën Mini
më 09/08/2013 19:41

Tashmë me WhatsApp mund të dërgoni edhe mesazhe zanore

Tashmë me WhatsApp mund të dërgoni edhe mesazhe zanore
më 09/08/2013 10:32

DeLorean me motor elektrik

DeLorean, Motor Company
më 07/03/2012 20:45

Fillon testimi i makinave pa shoferë

Makinë pa shoferë
më 07/03/2012 20:42