Fjalët më të popullarizuara në internet

Fjalët më të popullarizuara në internet
më 16/11/2013 10:19

Hakerët qasje në 150 milionë profile të Facebook-ut

Hakerët qasje në 150 milionë profile të Facebook-ut
më 14/11/2013 13:46

Ndahen shpërblimet e Samitit botëror 2013

Shpërblimi i Samitit botëror është iniciativë globale për zgjedhjen dhe promovimin e e-përmbajtjes më të mirë
më 12/11/2013 16:05

Në vitin 2019 mund të jenë në përdorim 5.6 miliardë smartfonë

Në vitin 2019 mund të jenë në përdorim 5.6 miliardë smartfonë
më 12/11/2013 14:39

“iPhone”-t e ardhshëm do të jenë të lakuar

iPhone
më 11/11/2013 14:11