Mësoni se çfarë fjalëkalimi nuk duhet të vendosni dhe pse (VIDEO)

Fjalëkalimi
më 15/05/2017 10:47

Konferenca DOKU.TECH po vjen!

DOKU.TECH
më 12/05/2017 11:57

Mësoni pse nuk duhet ta regjistroni vendndodhjen tuaj në Fejsbuk (VIDEO)

Gjeolokacioni
më 12/05/2017 11:40

Samsung gati për ta rinxjerrë në shitje Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7
më 12/05/2017 11:18

Ky është smartfoni më i vogël në botë (Video)

133686673
më 12/05/2017 9:20

Konferenca më e madhe rajonale OSCAL, me aplikacion të veçantë

Oscal
më 11/05/2017 15:13

Mësoni çfarë është “kuki” (cookie) dhe pse kjo është shumë me rëndësi për ju (VIDEO)

KUKI COOKIE
Shkup më 11/05/2017 14:57

Gjithçka gati për konferencën DOKU:TECH – Frika, Shpresa dhe gjithçka në mes tyre

DOKU:TECH 2017
Shkup më 11/05/2017 12:57

Aplikacioni ‘Waze’ sjellë navigacion me zërin tuaj (Foto)

navigacioni me zërin tuaj
më 10/05/2017 15:40

Teknologjia në ndihmë të të verbërve

Teknologjia në ndihmë të të verbërve
më 09/05/2017 21:21