WhatsApp i bashkohet Youtube dhe Google Duo me opsionin “picture-in-picture”

WhatsApp
më 22/07/2017 22:03

Facebook “paralizohet” në Europë, çfarë ndodhi?

Facebook
më 20/07/2017 10:24

Instagrami – platforma më e shfrytëzuar për ngacmime

Instagram
më 19/07/2017 20:52

Rreziku i përditësimit të ri të WhatsApp

WhatsApp nuk do të jetë më me pagesë
më 17/07/2017 21:39

Mercedes do të tërheqë 16 mijë automjete në Kinë

Mercedes - AMG GT R  (8)
më 15/07/2017 20:30

WhatsApp sjell risi të shumta dhe të nevojshme për miliona përdorues

WhatsApp
më 14/07/2017 12:52

Kush janë 20 smartfonët më të mirë në botë? Ja renditja

Justin Denison, Samsung senior vice president of Product Strategy, introduces the Galaxy S8 and S8+ smartphones during the Samsung Unpacked event in New York City
më 12/07/2017 22:21

Facebook ju paralajmëron: Kujdes, mos pranoni ftesën që mban këtë emër …(FOTO)

Facebook
më 12/07/2017 13:03

SHBA e kufizoi përdorimin e softuerit nga “Kasperski”

Kaspersky
më 12/07/2017 12:27

Pse nuk duhet ta karikojmë celularin gjatë natës!

celular
më 10/07/2017 20:00