Risi në WhatsApp, shikoni çfarë ka ndodhur

auto_whats_1489057813-86387861489177143-650x358
më 11/03/2017 21:04

Volkswagen pranon fajin për mashtrimin e madh me veturat që prodhuan

Volkswagen
më 11/03/2017 11:27

Fondacioni Metamorfozis dhe Microsoft ndihmojnë sektorin civil në transformimin dixhital

Oficina D2-56
më 10/03/2017 12:55

Eksperimenti: Në Mars mund të rriten patate

14890832003
më 10/03/2017 10:42

Videolojërat, Evropa me më shumë përdorues

videolojëra
më 10/03/2017 10:36

Nokia 3310 Supremo Putin, është prej floriri dhe kushton 1600 euro!

Nokia 3310 Supremo Putin
më 07/03/2017 20:21

Melodia e njohur e “Nokia”-s daton nga vitit 1902 (video)

Nokia 3310
më 07/03/2017 17:00

Studimi amerikan: Mediat sociale thellojnë vetminë

1 në 10 persona përdor rrjetet sociale me qëllim ngacmimin ose talljen e dikujt
më 06/03/2017 20:52

Kujdes! Smartfonët në vëmendje të krimit kibernetik

Smartfoni i parë BlackBerry Venice
më 06/03/2017 18:54

Nuk jeni të bindur nga 3310 i ri? Gresso propozon një version prej… 3000 dollarësh!

Gresso 3310
më 05/03/2017 12:05