Samsung, një revolucion i smartfonëve në 2013? (VIDEO)

Për ta krijuar këtë ekran, Samsung po përdor plastikë, e jo qelq
më 16/11/2012 10:42

Mini Countryman me ndryshime në dizajn

Mini Countryman me ndryshime në dizajn
më 15/11/2012 15:08

Ta shpërndajmë dijen, obligim i secilit!

Sot dhe nesër zhvillohet Konferenca “Arsim i hapur për shoqëri të hapur- Ta shpërndajmë dijen! “ nga Fondacioni Metamorfozis.
Shkup më 14/11/2012 15:38

Internet Explorer 10 për Windows 7 i gatshëm për shkarkim

Internet Explorer 10 për Windows 7 i gatshëm për shkarkim
më 14/11/2012 13:29

“Aixam Coupe S” një makinë për adoleshentë!

Zgjidhja është, “Aixam Coupe S”, e cila duket si një makinë kompakte qyteti, por në fakt ajo është një makinë e projektuar për 16-vjeçarë
më 13/11/2012 23:11

Nesër fillon konferenca: Ta shpërndajmë dijen!

Konferenca e tetë ?-Shoqëri.mk, këtë vit do të jetë me temë: "Arsim i hapur për shoqëri të hapur – Ta shpërndajmë dijen!"
Shkup më 13/11/2012 16:40

Facebook krijon profil të përbashkët për të dashuruarit (FOTO)

Facebook-u filloi me faqen për çifte
më 13/11/2012 13:46

“Skenderman” rikthen Gjergj Kastriotin në fushëbetejën e iPhone

"Skenderman" rikthen Gjergj Kastriotin në fushëbetejën e iPhone
më 12/11/2012 16:05

Të dhënat personale në Maqedoni do të ruhen nga kompani private

Të dhënat personale do të ruhen nga kompani private
më 12/11/2012 14:23