Cila është shpejtësia e zërit? (VIDEO)

Cila është shpejtësia e zërit?
Shkup më 09/11/2012 19:22

Zbulohet planeti alien “Super-Toka” ku mund të jetohet

Astronomët kanë zbuluar një planet alien i cili mund të mbështesë jetë
më 08/11/2012 8:56

Konferencë: Ta shpërndajmë dijen!

Konferenca e tetë ?-Shoqëri.mk, këtë vit do të jetë me temë: "Arsim i hapur për shoqëri të hapur – Ta shpërndajmë dijen!"
Shkup më 07/11/2012 17:53

Apple vs Google: Gjykata hedh poshtë padinë për patentën

Motorola ka kërkuar 2,25% të çmimit të produkteve të Apple, të cilat përdorin disa prej markave të saj, gjë që Apple e konsideron shumë të lartë
më 06/11/2012 10:00

Në tremujorin e tretë, Android merr 75% të tregut

Android
më 05/11/2012 8:57

Përplasja Romney-Obama edhe në formë të videolojës

Përplasja Romney-Obama edhe në formë të videolojës
më 04/11/2012 11:54

Google Translate, tani më i lehtë për t’u përdorur

Google Translate, tani më i lehtë për t'u përdorur
më 03/11/2012 21:21

Facebook planifikon ndryshimin e Timeline-it

Kur u prezantua për herë të parë Timeline-i, nxiti kritika të ndryshme nga përdoruesit, dhe disa nuk e pëlqenin këtë ndryshim
më 02/11/2012 23:25