Steve Jobs nuk kishte dëshiruar që Appletë prodhojë telefona

Steve Jobs
më 17/06/2017 19:30

Echelon: Jemi të gjithë të mbrojtur, apo të spiunuar?

Ilustrim
më 17/06/2017 18:51

Gati dy miliardë përdorues aktivë në Facebook

Facebook
më 17/06/2017 18:30

Twitter ndryshon formë

Twitter
më 17/06/2017 18:00

Facebook kërkon ndihmën e përdoruesve

Facebook
më 16/06/2017 14:06

Çfarë është sfida vetëvrasëse e “Balenës blu” dhe sa viktima ka shkaktuar? Dhe si të mbrohen fëmijët

Loja "Balena Blu"
më 14/06/2017 13:27

Lamtumirë Yahoo!

Kompania amerikane në Internet, Yahoo
më 14/06/2017 13:05

Restoranti “Hi tech” (Foto)

restoranti
më 14/06/2017 12:20

Loja vetëvrasëse “Balena Blu”, rrezikohet një 12-vjeçare në Gjirokastër

Loja "Balena Blu"
më 13/06/2017 13:40

Funksioni i ri i WhatsApp sjell tërheqjen e mesazheve të dërguara

WhatsApp me 400 milionë përdorues
Bota më 11/06/2017 1:12