E rrallë në futboll: Shënon nga “Fair Play” (Video)

E rrallë në futboll: Shënon nga “Fair Play” (Video)
Norvexhi më 15/05/2012 20:13

Ferguson emërohet menaxheri më i mirë në historinë e Premier League

Ferguson emërohet menaxheri më i mirë në historinë e Premier League
Manchester më 15/05/2012 19:43

Hazard shpallet lojtari më i mirë në Ligue 1

Hazard shpallet lojtari më i mirë në Ligue 1
Francë më 15/05/2012 13:50

Drogba dhe Torres mund të startojnë kundër Bayernit

Drogba dhe Torres mund të startojnë kundër Bayernit
Londër më 15/05/2012 11:38

Klubi i mundjes “Liria” fiton 7 medalje

Lulzim Vrenezi
Shkup më 15/05/2012 9:25

Mourinho: Do e fitojmë Ligën e Kampionëve pas një apo dy viteve

Mourinho: Do e fitojmë Ligën e Kampionëve pas një apo dy viteve
Madrid më 14/05/2012 23:04

Mourinho:Faleminderit djema

Jose Mourinho në festë me futbolistët madrilienë
më 14/05/2012 19:07