Agim Ibraimi mbetet pa klub, a do të ketë ofertë nga Shkëndija?

Agim Ibraimi dhe Nebi Mustafi
Shkup më 23/12/2016 21:34

Partizani futet në garë për Besir Demirin

Besir Demiri
Shkup më 23/12/2016 21:18

Shkupi shalli sportistët më të mirë për vitin 2016

Sportistët më të mirë të qytetit të Shkupit
Shkup më 22/12/2016 13:52

Maqedonia mbyll vitin e 162-ta, Kosova e 165-ta, Shqipëria e 49-ta (FOTO)

Renditja e Maqedonisë dhe Kosovës
Shkup më 22/12/2016 12:15

Ekipet në pritje të fillimit të afatit kalimtar

Duel nga ndeshja Shkëndija - Vardari
Shkup më 22/12/2016 9:00

Zuka i Shkupit përforcon Besën e Pejës

Fisnik Zuka (fanellë të bardhë), në duel ndaj Renovës
Shkup më 20/12/2016 12:59

Shkupi largon sulmuesin Khalil Lambin

Khalill Lambin
Shkupi më 19/12/2016 9:30

Nga “Kupa e Trakias” Rexhepi i art, Xhaferi i bronztë

Minir Rexhepi
Shkup më 17/12/2016 15:49

Besart Ibraimi “sundues” i futbollit në Maqedoni

Babai i Besart Ibraimi dhe vajza morën çmimin futbollist dhe golashënues më i mirë
Shkup më 16/12/2016 11:03

Sonte shpallen më të mirët e futbollit të Maqedonisë

Besart Ibraimi
Shkup më 15/12/2016 13:16