Agim Ibrahimi pritet nga rektori i USHT-së

Agim Ibraimi së bashku me rektorin e USHT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti
Tetovë më 26/12/2013 14:16

FFM shpalli më të mirët e vitit 2013

Fotografi e përbashkët e fituesve të çmimeve
Shkup më 26/12/2013 11:46

Berat Jakupi më afër titullit “Sportist i vitit 2013″

Berat Jakupi me sukseset e arritura afër titullit "sportist i vitit 2013"
Tetovë më 25/12/2013 21:16

Florent Osmani vë firmën për KF Shkupi

Kryetari i KF Shkupi Ejup Ademi dhe Florent Osmani pas arritjes së marrëveshjes
Shkup më 25/12/2013 7:39

Shkupi shpërblen Rexhallarin dhe Sejfullahun

Sejfullahu dhe Rexhallari së bashku me kryetarin Betim Vrenezi dhe trajnerët Lulzim Vrenezi dhe Sedat Baftiu
Shkup më 24/12/2013 14:09

U mbyll sezoni me derbin Juventus – Zhelezarec

Futbollistët e Juventus Serava
Shkup më 24/12/2013 9:43

KK “Fati” me tre përfaqësues në reprezentacionin e Maqedonisë

Onur Jamini dhe Doan Osmani
Shkup më 23/12/2013 11:29

KK Forca 10 vite ekip, 10 vite suksese

Trajneri i KK Forca Muharem Imeri dhe kryetarja e KK Forca, Shkodrane Dardhishta
Shkup më 22/12/2013 14:49

Shkëndija shumë e fortë për Probishtipin

Volejbollistët e Shkëndijës e përfundojnë sezonin me fitore
Tetovë më 22/12/2013 11:28

Maqedonia dhe Shqipëria me më të dobëtit

Maqedonia e Shqipëria nuk do të luajnë mes vete
Shkup më 21/12/2013 15:21