Sokrati: Ç’të bën filozof?

Sokrati (470—399 p.e.s.)
më 19/09/2012 14:53

Nonda Bulka: Zot, jepu shqiptarëve vullnet dhe logjikë për…

Nonda Bulka
më 18/09/2012 15:08

Platoni: Disa gjëra nuk ndryshojnë kurrë…

Platoni
më 12/09/2012 15:30