Rasmussen: NATO nuk ndryshon qëndrimin për Maqedoninë

Anders Fogh Rasmussen
Bruksel më 11/05/2012 17:08

Obama, e thyem hovin e talebanëve

Thyem hovin e talebanëve, Barack Obama
Kabul më 06/05/2012 21:42

Wohlers, do ta ndjekë procesin gjyqësor për vrasjen e pesëfishtë nga afër

Ngjarjet i ndjekim me kujdes, Poul Wholers
Shkup më 03/05/2012 14:46

Të arrestuarit janë të rrezikshëm për të krishterët dhe për myslimanët, deklaroi Gordana Jankullovska

Gordana Jankullovska gjatë pres-konferencës për shtyp
Shkup më 01/05/2012 20:14