Tabrizi: Mendja thotë ndalu, zemra thotë shko..

Foto: Alexei Antonov
më 27/02/2013 18:30

Ellis: Kur nuk vras mendjen çfarë thonë tjerët..

Foto: Ronald Huang
më 25/02/2013 18:14

Hemingway: I mençur dhe i lumtur?

Foto: Alexei Antonov
më 24/02/2013 14:47

Einstein: Kush i ka fajet se dashurohemi?

Foto: Joseph Lorusso
më 20/02/2013 16:38