Sami Frashëri: Shpata e grave…

Sami Frashëri lindi në Frashër të Përmetit më 1 qershor 1850
më 05/11/2012 14:41

Rexhep Qosja: Popujt pas kujt ecin

Rexhep Qosja
më 02/11/2012 15:10

Immanuel Kant: Të dashurosh pse do, apo pse duhet?

Immanuel Kant
më 01/11/2012 15:56

Natalie Portman: Femrat dhe meshkujt e mençur…

Natalie Portman
më 31/10/2012 16:02