Rexhep Qosja: Popujt pas kujt ecin

Rexhep Qosja
më 02/11/2012 15:10

Immanuel Kant: Të dashurosh pse do, apo pse duhet?

Immanuel Kant
më 01/11/2012 15:56

Natalie Portman: Femrat dhe meshkujt e mençur…

Natalie Portman
më 31/10/2012 16:02

John C. Maxwell: Madhështia e njeriut dhe gabimet

John Maxwell
më 29/10/2012 15:23

Bill Gates: Suksesi, ja se çfarë të mëson!

Bill Gates
më 28/10/2012 14:56

Fay Weldon: Vetja dhe të tjerët

Fay Weldon
më 27/10/2012 15:16

Steve Jobs: Sa e vlefshme që është koha…

Steve Jobs
më 24/10/2012 15:10