Trajtuesit dhe të trajtuarit

Vlera Ejupi
më 29/10/2012 22:49

John C. Maxwell: Madhështia e njeriut dhe gabimet

John Maxwell
më 29/10/2012 15:23

Kthimi ne vendin e krimit

Blerim Mustafi
Gostivar më 29/10/2012 10:37

Bill Gates: Suksesi, ja se çfarë të mëson!

Bill Gates
më 28/10/2012 14:56

Fay Weldon: Vetja dhe të tjerët

Fay Weldon
më 27/10/2012 15:16

Luten vrojtuesit të mos flasin në dorë

Ramadan Ramadani
më 26/10/2012 19:32

Shteti i thellë

Arsim Zekolli
më 26/10/2012 16:34

Rrallë e për mall!

Sabaudin Zhuta
më 26/10/2012 10:36