Pasojat e një dyftyrësie politike

Lumni Ademi
Cyrih më 14/12/2012 9:11

Albert Einstein: Relativiteti dhe gruaja

Albert Einstein
më 13/12/2012 15:03

Kur shqiptarja flet me gojën e Gruevskit

Besim Jashari
më 12/12/2012 15:51

Populli voton, populli pëson?!

Jeton Xheladini Matrançi
më 12/12/2012 0:36

Shqiptarët dhe (anti)amerikanizmi

Uk Lushi
Shkup më 11/12/2012 23:12

Julia Roberts: Kur bëhet fjalë për dashurinë…

Julia Roberts
më 11/12/2012 15:50

(Intervistë) Rufi Osmani: Thirrjet për unitet vetëm demagogji, RDK e vetme në zgjedhje

Situata e tensionuar ndëretnike dhe mosmarrëveshjet mes partive qeveritare për ligjin për branitellat janë skenar i përbashkët i VMRO-së dhe BDI-së, thotë kryetari i RDK-së Rufi Osmani
Gostivar më 11/12/2012 10:09