Lista e përgjithshme e votuesve në Maqedoni dhe referendumi për ndryshimin e emrit të shtetit

Abdulla Mehmeti
më 13/08/2018 11:20

Në “kiametin” e Lindjes së Mesme: Pse shkojnë? (1)

Ali Pajaziti
më 13/08/2018 0:06

Kaltrina Tefiku ndër regjisoret e para femra: Në të ardhmen, regjia duhet të bëhet ndryshe nga sot

Shkup më 12/08/2018 22:50

Portret me Fitim Selimin: Regjia e zhvillon imagjinatën që mund të preket vetëm në teatër

Fitim Selimi, student i gjeneratës së parë të regjisë në UT
Shkup më 11/08/2018 22:50

Valbonën e vramë në shumë forma

Suzana Ejupi
më 11/08/2018 14:44

Portret me Taulant Destanin: Nëse ju pengon politika, mirësevini në aktrim

Taulant Destani, aktor
Shkup më 10/08/2018 22:50

Një copë shkëmbi si statujë mbi kokë të varrit

më 10/08/2018 20:59