Instituti Parlamentar në funksion të imazhit të deputetit

Argëtim Saliu
më 19/06/2014 11:22

Kosovës i duhen reforma të domosdoshme dhe thyerje e klisheve partiake !

Asllan Dibrani
më 16/06/2014 15:11

Shteti, ekonomia, politikanët dhe…

Uk Lushi
Shkup më 16/06/2014 14:41

“KULTI I KAPELËS”

Mr. Bekim Ramadani
më 15/06/2014 21:52

A duhet të kenë shqiptarët e Maqedonisë një parti të majtë?

Agron Shaqiri
më 15/06/2014 0:07

Mesazhi i veriut !

Kujtim Sh.Demiri
më 15/06/2014 0:02

Lidhur me aspektin kushtetues të formimit të Qeverisë së Kosovës

Artan Dika
Shkup më 11/06/2014 12:58

Rreziku nga mos-ndryshimi u takon të papjekurve mendërisht!?

Xhelal Jakupi
më 10/06/2014 15:28

Dimensionet politiko-fetare të vizitës së Irinejit në Tiranë

Dr. Shefqet Krasniqi
më 08/06/2014 17:19