Çfarë shkakton Facebook-u te të rinjtë?

Afrim Ramadani
më 01/07/2014 17:34

Në vend të frikës dhe të akuzave qëllimkëqija!

më 01/07/2014 17:31

Zarfomania dhe fati folitik!

Taulant Selmani
më 01/07/2014 16:11

Shqipëria mund të futet në BE por Dibra akoma nuk është pranuar në Shqipëri

Dr Gëzim Alpion
më 01/07/2014 15:23

Maqedonia, një lëkurë me dregëza

Emin Azemi
më 01/07/2014 10:50

Qeveria e re e Kosovës

Uk Lushi
më 30/06/2014 14:45

Mesazhi i muajit Ramazan

Dr. Shefqet Krasniqi
më 27/06/2014 20:53

BRAZILI 2014

Labinot Musliu Trajner në shkollën e futbollit të KF GOSTIVARI
më 27/06/2014 9:02

Federata e Futbollit e Maqedonisë interesohet për talentet jashtë Maqedonisë!

Amir Ramadani
më 27/06/2014 8:48