Të dashur ausllanderë…

Enes Neziri
më 16/07/2014 22:37

LIDERI

Dora NA SHKRUANI OPINION FOTO
më 16/07/2014 19:07

Keqinterpretim i rezultatit të votave nga PDK-ja!

Dora NA SHKRUANI OPINION FOTO
më 16/07/2014 18:21

Shkupi si kryeqendër e shqiptarëve

Fitim Dika
më 15/07/2014 22:32

Maqedonia moniste në luftë me nënshtetasit e vet!

Isuf B.Bajrami
Gjilan më 15/07/2014 15:42

“MONSTRA” – FAMILJARËT BIEN NËN NDIKIMIN DHE PRESIONIN E BDI-SË

Skender Rexhepi - Zejd
Shkup më 15/07/2014 15:38

Shkatërrimi i mirëqenies së përgjithshme përmes pasurimit vetjak

më 15/07/2014 15:35

Varfëria dhe zhvillimi ndër shqiptar

Uk Lushi
më 14/07/2014 18:28

Presidente, pse na gjykon, ne jemi shqiptarë !

Rudi Berisha
më 13/07/2014 18:01

Kufirin shqiptarët e kanë te 26 korriku, asnjë milimetër më tutje! Geto e quajtur Çair!

Alisetar Ramadani
më 13/07/2014 1:28