Çka pas trenit? Çka do të ndodhë me murin në Mitrovicë, e Ramushin në Francë?

Naim Sinani
më 15/01/2017 15:53

Bomba nr.2: Çuni i mamit tani ha pilaf!

Agron Shaqiri
më 15/01/2017 15:46

Beogradi po përgatitet për skenarin e Krimesë në veri të Kosovës

Enver Robelli
Shkup më 15/01/2017 11:17

Muri, treni si rezultat i bisedimeve

Fatlum Krasniqi
më 14/01/2017 23:13

Një sinjal për ndryshime dhe kundër Gruevskit

Enver Robelli
më 14/01/2017 22:45

Me pak vullnet politik mund të zgjidhet kënaqshëm statusi i gjuhëve në Maqedoni

Emerlla Ukshini
më 14/01/2017 21:46

Gjuha shqipe a ishte zyrtare dhe në ish Jugosllavi?

Sulejman Mehazi
më 14/01/2017 11:49

Armiku numër një i R. Maqedonisë

Nexhat Bexheti
më 14/01/2017 11:45

Çështja kryesore e shqiptarëve në Maqedoni është zgjidhja e statusit të tyre, jo manovrat politike fitimprurëse

Abdulla Mehmeti
më 13/01/2017 22:46

Gjithçka dhe asgjë..!

Nexhibe Emini
më 13/01/2017 21:45