Nuk jemi të pavdekshëm, edhe pse do të na pëlqente

Artur Zheji
më 28/08/2012 16:58

Poker me eshtra

Arsim Zekolli
më 28/08/2012 13:58

Sui generis

Senton Kaçaniku
më 25/08/2012 16:46

Kërko falje për lapsin, do të blej fletore!

Ramadan Ramadani
më 23/08/2012 19:45

Prapaskenat e një vrasje politike

Dorian Koçi
më 23/08/2012 12:46

Disa pyetje logjike

Gjakush Kabashi
më 23/08/2012 10:34

Albanians rebels, Albanian Guerillas …

Enisa Bajrami
më 22/08/2012 10:57

Tanët janë, të gjallët dhe të vdekurit

Ramadan Ramadani
më 16/08/2012 16:17