A thua vallë, dikush e ka Cecën, hallë?

Ramadan Ramadani
më 01/11/2012 12:24

Trajtuesit dhe të trajtuarit

Vlera Ejupi
më 29/10/2012 22:49

Luten vrojtuesit të mos flasin në dorë

Ramadan Ramadani
më 26/10/2012 19:32

Shteti i thellë

Arsim Zekolli
më 26/10/2012 16:34

Rrallë e për mall!

Sabaudin Zhuta
më 26/10/2012 10:36

Futbolli, pasaporta dhe keshi

Gjakush Kabashi
më 22/10/2012 11:30

Kë vjeshtë të qaj më parë?

Ramadan Ramadani
më 18/10/2012 17:23

Nëse bie shi në ditën e zgjedhjeve…

më 17/10/2012 17:41