Cili është budallallëku në konkursin e Todorov?

Mirjana Najçevska
më 12/11/2012 14:45

Inflacioni i irelevancës institucionale

Gjakush Kabashi
më 12/11/2012 10:14

Kush vjedh dhe gënjen, në tavan, në kashtë flen

Ramadan Ramadani
më 10/11/2012 14:33

Rimodelim i murit të Berlinit!

Fadil Lepaja
më 09/11/2012 13:39

Edhe (veç) molla po bojka!

Rrezearta Reka
më 08/11/2012 16:15

Shqiptarët e harruar: Ahmed Rami

Ahmed Rami
Shkup më 05/11/2012 22:22

Patriotizëm Ngelavqësh

Shkup më 02/11/2012 13:05

A thua vallë, dikush e ka Cecën, hallë?

Ramadan Ramadani
më 01/11/2012 12:24

Trajtuesit dhe të trajtuarit

Vlera Ejupi
më 29/10/2012 22:49