Intervistë me Ben Apollonin: Leshatukët i hodhën themelet e teatrit, kurse unë do ta bëj model rajonal

më 06/08/2018 10:58

Intervistë me Ibër Dearin: fëmijët në publik, regjisorë të ardhshëm në skenë (FOTO)

më 08/07/2018 18:15

Intervistë me Dritëro Kasapin: efektiviteti i teatrit – vija ndarëse mes Maqedonisë dhe Suedisë

Shkup më 03/07/2018 18:15

Intervistë me Ngadhnjim Mehmetin: dizajni grafik nuk është profesion, por mënyrë jetese

Ngadhnjim Mehmeti
Shkup më 30/06/2018 22:50

Intervistë me kryetaren e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi: punojmë për të përmbushur premtimet (VIDEO)

Teuta Arifi
Tetovë më 25/05/2018 13:10

Intervistë me kryetarin e Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari: do të ketë investime nga diaspora dhe vendi (VIDEO)

Fatmir Dehari
Shkup më 24/05/2018 12:05

Intervistë me kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiu: realizimi i disa projekteve, nuk varet nga ne (VIDEO)

Shkup më 23/05/2018 14:45

Intervistë me kryetarin e Komunës së Strugës, Ramiz Merko: Struga do të ndryshojë, premtimet do të realizohen (VIDEO)

Strugë më 22/05/2018 12:28

Intervistë me kryetarin e Komunës së Dibrës, Ruzhdi Lata: premtimet do të përmbushen (VIDEO)

Dibër më 21/05/2018 11:48

Taravari: Premtimet për Gostivarin do të realizohen edhe përkundër borxhit 10 milion euro (Intervistë-VIDEO)

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari
Gostivar më 06/05/2018 19:45