Portret me Gent Mehmetin: U regjistrova në regji, që t’i mësojë fëmijët se ç‘është teatri

Shkup më 17/08/2018 22:50

Fëmijët mbani larg serialeve dhe filmave, orientoni në libra dhe vizatime

Xhumadije Ibrahimi
më 17/08/2018 13:38

Roman mbi tragjizmin dinjitoz të së shkuarës

Fatmir Sulejmani
më 17/08/2018 12:07

Portret me Ajshe Useinin: Gjenerata jonë do të sjellë frymë të re në aktrim

Shkup më 16/08/2018 22:50

Edhe unë jam për bojkot!

Mersel Bilalli
më 16/08/2018 19:07

 Arsimi shqip në Manastir, assesi të shkarkohet nga problemet kadrovike!

Qenan Hasani
më 16/08/2018 12:48

Gruevski iku por lufta me gruevizmin nuk ka mbaruar

Besa Arifi, profesore e asociuar në Universitetin e Evropës Jug-Lindore
më 16/08/2018 10:19

Portret me Shpresa Hashimin: Aktrimi është mjet për të thyer paragjykimet, sidomos ndaj femrave

Shkup më 15/08/2018 22:50