Hillari pranon nominimin, konventa demokrate mbyllet me më pak incidente

Hillary Clinton
më 29/07/2016 10:04

Fillim i stuhishëm i konventës demokrate; fishkëllehet emri i Klintonit

Konventa demokrate
më 27/07/2016 9:46

Wikileaks zbulon 20.000 e-maila të partisë demokrate: partia ka sabotuar Sandersin!

Wikileaks sulmon demokratet
më 23/07/2016 15:18

Tramp pranon nominimin e një partie krejtësisht të re republikane

Konventa republikane 2016
më 22/07/2016 9:46

Myslimani udhëheq lutjen, Klinton lidhet me Luciferin: fillim i çuditshëm i konventës republikane

Konventa republikane 2016
më 20/07/2016 9:57

Tramp sot zgjedh nënkryetarin

Njut Gingriç, Kris Kristi dhe Majk Pens
më 15/07/2016 9:42

Projekti 538: Klinton 49% – Tramp 45%

më 08/07/2016 10:17

Kush përfiton nga BREXIT, Tramp ose Klinton?

Tramp dhe Klinton
më 29/06/2016 10:41

Si fitoi Donald Tramp

Donald Trump
më 21/06/2016 9:33

Mbarojnë votimet brendapartiake, ja rezultatet përfundimtare

më 09/06/2016 10:11