Debati i dytë: Tramp kërcënon Klintonin me prokurori speciale

më 10/10/2016 5:23

Shfaqet video skandaloze e Trampit; Republikanët po e braktisin, Klinton tani në epërsi të dukshme

Tramp me stafin e emisionit Access Hollywood nga videoja e tij skandaloze
më 09/10/2016 10:18

Kush do të jetë nënkryetari i ardhshëm i Amerikës?

Tim Kejn dhe Majk Pens
më 05/10/2016 10:02

Klinton fiton, por nuk nokauton Trampin në debatin e parë presidencial

Clinton & Trump
më 27/09/2016 5:39

Tramp thuajse barazon Klintonin para debatit të parë

Tramp dhe Klinton
më 25/09/2016 15:26

Kush e zgjedh presidentin amerikan, populli apo Elektorët?

Kolegji Elektoral i Nju Jorkut 1940
më 16/09/2016 10:18

Tramp hiperaktiv, Klinton fle: Avantazhi i Klintonit ngushtohet në 3%

Clinton & Trump
më 07/09/2016 0:33

Çka është Kongresi amerikan dhe kush e kontrollon?

Kongresi amerikan
më 30/08/2016 9:50

A përzihet Rusia në zgjedhjet amerikane?

Trump - Putin
më 24/08/2016 10:20

Tramp në telashe, Klinton ndërton avantazh +6%

më 19/08/2016 9:49