#Përgjegjësi është të ketë më shumë logopedë shqiptarë

untitled
Shkup më 03/11/2016 10:00

#Përgjegjësi është qyteti mos të duket si një kosh i madh plehrash

mbeturina
Shkup më 02/11/2016 10:00

#Përgjegjësi është tekste shkollore pa gabime, pa gjuhë të urrejtjes dhe fyerje

librat
Shkup më 01/11/2016 10:00

#Përgjegjësi është mos të ketë rrugica të vdekjes!

rrugica
Shkup më 31/10/2016 10:09

#Përgjegjësi është të ketë platforma për hyrje për personat me invaliditet trupor

platformat
Shkup më 30/10/2016 9:59

#Përgjegjësi është mos të lejohet helmimi i qytetarëve

untitled
Tetovë më 29/10/2016 10:00

#Përgjegjësi është shtypje të kartelave funksionale shëndetësore!

kartelat
Shkup më 28/10/2016 10:25

#Përgjegjësi është rrugë dhe rrugica pa gropa (VIDEO)

rruge-dhe-rrugica-pa-gropa
Shkup më 27/10/2016 14:59

#Përgjegjësi është qarkorja që nuk shkakton vërshime!

qarkorja
Shkup më 27/10/2016 13:39

#Përgjegjësi është që Ndihma e shpejtë të jetë me të vërtetë e shpejtë!

ndihma-e-shpejte
më 27/10/2016 13:27