Rita Ora më 26 maj në “Rinora 4?

Rita Ora më 26 maj në “Rinora 4?
Zvicër më 04/05/2012 20:28

Ledina Çelo pëlqen të gatuajë

Ledina Çelo
më 04/05/2012 11:32

Vjedhin diamantet në varrin e Whitney Houston

Whitney Houston
më 04/05/2012 8:39

Kushti i Biel për Timberlake: Nuk e dua Cameron Diazin në dasmë

Kushti i Biel për Timberlake: Nuk e dua Cameron Diazin në dasmë
më 03/05/2012 21:18

Një yll për Scarlett Johansson

Scarlett Johansson
më 03/05/2012 15:12

Roberts dhe Clooney mbrojnë të drejtën e privatitetit

Julia Roberts dhe George Clooney
më 02/05/2012 15:25

Jessica Simpson bëhet nënë

Jessica Simpson
më 02/05/2012 9:07