Ja si dukej Victoria Beckham në moshën 18 vjeçare (FOTO)

Victoria Beckham në moshën 18 vjeçare (FOTO)
më 04/10/2012 12:28

Kush janë politikanët dhe artistët shqiptarë më të pëlqyer në Facebook ?

Kush janë politikanët dhe artistët shqiptarë më të pëlqyer në Facebook ?
më 03/10/2012 18:42

Ministri Saraçini merr vesh se bëhet babë gjatë një interviste

Ministri i ekonomisë Valon Saraçini
Shkup më 03/10/2012 15:19

Bleona Qereti: Trupin e kam bombë fare

Bleona Qereti
më 03/10/2012 9:24

J-Lo super seksi në mbështetje për Obamën (FOTO)

J-Lo super seksi në mbështetje për Obamën
Paris më 02/10/2012 17:55

Shakira do të lindë djalë

Shakira do të lindë djalë
më 02/10/2012 16:08