Për një lëkurë sa më të pastër

Nëse dëshironi që njëherë e mirë t’i hiqni qafe njollat dhe puçrrat, ja disa rregulla që duhet t’ju përmbaheni për çdo ditë
më 26/10/2012 21:45

Kini kujdes dieta që e mbani mund të jetë e kotë!

më 25/10/2012 16:23

Maska për vjeshtë, të cilat mund t’i bëni në shtëpi

Maska për vjeshtë, të cilat mund t'i bëni në shtëpi
më 23/10/2012 18:00

Meshkujt të veshur me ngjyrë vjollcë, më tërheqës për femrat!

Meshkujt të veshur me ngjyrë vjollcë, më tërheqës për femrat!
më 22/10/2012 11:09

Kujdes, flokët bisht, shkatërrojnë ato!

Mbajtja rregullisht e flokëve të kapura me llastëk mund të shkaktojnë prishje të tyre
më 21/10/2012 17:42

Dietë mjekësore, me efekt

Dieta
Shkup më 20/10/2012 18:42

Ushtrimet kundër stresit (FOTO)

Katër ushtrime të cilat femrave do t’u ndihmojnë të zvogëlojnë stresin dhe të sjellin veten në top formë
më 19/10/2012 22:19

Largoni lëkurën e vdekur, tani!

Largoni lëkurën e vdekur, tani!
më 19/10/2012 15:47

Ja gjërat që dëmtojnë lëkurën tuaj

Ja gjërat që dëmtojnë lëkurën tuaj
më 18/10/2012 15:55