Ja cilat ushqime përshpejtojnë metabolizmin

Ja cilat ushqime përshpejtojnë metabolizmin
më 13/11/2012 16:01

Si të arrini deri te qerpikë të bukur artificialë?

Si të arrini deri te qerpikë të bukur artificialë?
më 12/11/2012 13:04

Ushqimet që duhet të hamë përpara fjetjes!

Pagjumësia apo çrregullimet e gjumit ndikojnë negativisht në rutinën tonë të përditshme, na bëjnë më emotivë e më pak produktivë
më 12/11/2012 9:37

Si të zgjedhim format e veshjeve sipas formës së trupit?

Trupi në formë molle: bust është i plotë, ijët dhe vithet janë të mbushura. Fokusimi në pjesën e belit për balancë. Përdormi i vijave vertikale i jep zgjatje figurës. Aksesorët duhet të jenë të minimizuar dhe në proporcion me masën e trupit. Përdorni veshje të shkurtra për t'i dhënë elegancë figurës./Portalb
më 11/11/2012 19:51

Ju bien flokët? Jo nëse veproni kështu..

Ju bien flokët?
më 11/11/2012 12:41

Mendoni se do të dobësoheni nëse nuk hani mëngjesin? E keni gabim!

Mos dilni nga shtëpia pa ngrënë
më 09/11/2012 18:46

Ngjyrosja e flokëve, gjërat që duhet ti dini

Ekzistojnë dy tipa kryesorë të ngjyrave për flokë: ngjyrat që qëndrojnë gjatë dhe ato që qëndrojnë një kohë më të shkurtë.
më 09/11/2012 18:26

Si të zbardhen dhëmbët pa dentist? Provoni këtë në shtëpi!

Dhembë të bardhë
më 07/11/2012 21:18

Llogarit thjesht, nëse jeni apo jo në mbipeshë

Llogarit thjesht, nëse jeni apo jo në mbipeshë
Shkup më 05/11/2012 19:24