E kuqja, ngjyra e preferuar për verë

E kuqja, ngjyra e preferuar për verë
më 20/06/2012 14:26

Vaji i ullirit zvogëlon rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare

Vaji i ullirit zvogëlon rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare
më 19/06/2012 18:09

Çfarë ndodh kur digjeni në diell?

Lëkura e  djegur shkakton kancer në lëkurë
më 19/06/2012 17:18

Si të përkujdeseni për lëkurën gjatë verës?

Një krem “pas dielli” do t’ju ndihmonte për të aktivizuar autonxirjen
më 18/06/2012 16:21

Varësia ndaj internetit shkakton dëme në trurin tuaj

Interneti shkakton dëme në tru
më 18/06/2012 14:52

Bëni gjum të mjaftueshëm për të mos shtuar në peshë

më 14/06/2012 14:27

Vera e kuqe dhe ndikimi i saj tek jetëgjatësia

më 14/06/2012 10:54

5 pijet të cilat largojnë stresin

Çaji i gjelbër ul nivelin e stresit
më 13/06/2012 13:31

Sekreti për një fytyrë dhe trup të bukur

Cili është sekreti i bukurisë?
më 13/06/2012 13:04

Grimi ngjyrë ari, tendencë për këtë verë

Grimi i kësaj vere do të ketë përbërje të artë
më 13/06/2012 9:21