Leukemia shërohet për tetë ditë me terapinë e re

Leukemia shërohet për tetë ditë me terapinë e re
më 28/03/2013 20:30

Jeta e të rinjve, më e keqe se ajo e prindërve

Jeta e të rinjve, më e keqe se ajo e prindërve
më 28/03/2013 13:48

Ushtrimet e mëngjesit për barkun dhe vithet

Nxirreni frymen derisa e ngrini kemben e majte pak para vetes, gishtat te jene te shtrire derisa te numeroni deri ne 3.
Shkup më 26/03/2013 23:37

Pijet që janë të mira për organizmin

Pijet që janë të mira për organizmin
më 26/03/2013 19:54

Fobite më të çuditshme të njerëzve

Fobite më të çuditshme të njerëzve
më 26/03/2013 11:32

Të dëgjosh muzikë mund të lehtësojë dhimbjen

Të dëgjosh muzikë mund të lehtësojë dhimbjen
më 25/03/2013 21:13

Tetë vitaminat e domosdoshme për shëndetin e grave

Vitaminat janë te dobishme për te gjithë
më 25/03/2013 14:15

Si ndikon në shëndet dushi i ftohtë

më 21/03/2013 20:51

Disa arsye pse ju dhemb shpina

Kujdes në mënyrën e qëndrimit
më 21/03/2013 14:38

Ja pse është e rëndësishme kafeja

Kofeina është stimulues dhe rrit inteligjencën afatshkurtër
më 20/03/2013 22:27