Ngjyra më e kërkuar e flokëve për këtë sezonë

Ngjyra më e kërkuar e flokëve është ajo e zjarrtë
më 05/12/2012 13:11

Carolina Herrera: Thjeshtësi dhe elegancë në të njëjtën kohë, ja se si!

Këshilla nga Carolina Herrera
më 30/11/2012 16:16

Disa këshilla për gjum të rehatshëm gjatë shtatzënisë

Disa këshilla për gjum të rehatshëm gjatë shtatzënisë
më 29/11/2012 16:32

Ja cila është arsyeja për shkaktimin e celulitit

Ja cila është arsyeja për shkaktimin e celulitit
më 28/11/2012 18:12

Koleksioni Maison Martin Margiela për “H&M” (FOTO)

Koleksioni Maison Martin Margiela për "H&M"
më 27/11/2012 16:53

Disa kombinime të veshjeve për këtë vjeshtë (FOTO)

Disa kombinime të inspiruara nga ngjyrat e vjeshtës
më 26/11/2012 16:15

Ndikimi i hënës së plotë në shëndetin tonë

Ndikimi i hënës së plotë në shëndetin tonë
më 25/11/2012 19:18

Koleksioni i aksesorëve të Lanvin (FOTO)

Koleksioni i aksesorëve të Lanvin
më 24/11/2012 19:02

Cila është mosha që një femër ndjehet e bukur dhe e sigurt?

Cila është mosha që një femër ndjehet e bukur dhe e sigurt?
më 21/11/2012 15:19