Medikamentet për presionin e gjakut luftojnë edhe kancerin në pankreas

Medikamentet për presionin e gjakut luftojnë edhe kancerin në pankreas
më 04/10/2013 9:53

Dieta pas të cilës rendin të gjithë!

-
më 03/10/2013 22:26

Sistemi imun nuk dobësohet me plakjen

Sistemi imun nuk dobësohet me plakjen
më 03/10/2013 9:01

Dhimbja e veshit dhe përdorimi i antibiotikëve

Dhimbja e veshit dhe përdorimi i antibiotikëve
më 02/10/2013 9:53

Lojërat të cilat nxisin zhvillimin fizik

Lojërat të cilat nxisin zhvillimin fizik
më 30/09/2013 9:06

Kanellë dhe xhenxhefil, për të humbur peshë

Kanellë dhe xhenxhefil, për të humbur peshë
më 29/09/2013 11:11

Ilaçe që nuk është e nevojshme të mbahen në shtëpi

Ilaçe që nuk është e nevojshme të mbahen në shtëpi
më 28/09/2013 10:56

Markerët për kancerin ezofageal

Markerët për kancerin ezofageal
më 26/09/2013 13:59

Medikamenti për psoriazën, mjekon edhe diabetin e tipit 1

Medikamenti për psoriazën, mjekon edhe diabetin e tipit 1
më 24/09/2013 9:45