Video / Make up-i i Dukeshës së Susexx-it në dasmën mbretërore, ja si ta arrini!

më 19/06/2018 20:21

Çaji i cili eliminon centimetrat nga beli

më 19/06/2018 18:00

Studim: meditimi dhe joga i bëjnë njerëzit më egoistë

më 18/06/2018 19:48

Kjo është arsyeja pse femrat janë më të rrezikuara ndaj sëmundjeve kardiovaskulare

Zemërim
më 18/06/2018 0:01

Maskë natyrale me kolagjen, e bën në shtëpi më thjesht nga ç’mendoje

më 17/06/2018 15:51

Mëngjes, pas dreke apo në darkë, kur është koha më e mirë për të vrapuar

më 17/06/2018 12:09

Këto janë detajet që dallojnë shqetësimin nga ankthi

më 16/06/2018 22:50

Jin Joga – dy ushtrime për forcim dhe tendosje të kurrizit (Video)

më 16/06/2018 22:13

Dy ushtrimet e rëndësishme për parandalimin e goditjes në tru

më 16/06/2018 20:00

Shkencëtarët spanjollë: Femrat e bukura janë të dëmshme për shëndetin e meshkujve

më 16/06/2018 19:30