Bëni gjum të rehatshëm për një jetë të shëndoshë

Vitet e fundit gjithnjë e më shumë njerëz po ankohen nga pagjumësia
më 13/05/2012 19:28

Rona Nishliu tregon fuqinë e vokalit në provën e parë (VIDEO)

Rona Nishliu
Baku, Azerbejxhan më 13/05/2012 19:05

Zbulohen kalendari dhe hieroglifët më të vjetër të majave

Hieroglifët datojnë nga shekulli i nëntë
më 13/05/2012 10:28

E mrekullueshmja Kate!

Dukesha Kate
më 13/05/2012 10:20

Kur jane femrat te gatshme per dashuri?

më 12/05/2012 17:19

Zelanda e Re, vend i katërt më i mirë të jesh nënë

Më posht vijon lista e vendeve ku mund të keni kushtet më të mira për të qenë një nënë e mirë
më 12/05/2012 3:10

Miley Cyrus provon një look “më të rritur” (FOTO)

Miley Cyrus provon një look “më të rritur”
më 12/05/2012 0:09

Edhe orangutangët përdorin iPad!

Orangutangu me iPad
më 11/05/2012 19:35