E kam vetëm shok/qe…Ja gënjeshtrat gjatë ndarjes!

Këto janë “arsyet” më të shpeshta pse një person vendos të largohet si dhe “premtimet” çfarë më tej...
më 21/10/2012 17:56

Kujdes, flokët bisht, shkatërrojnë ato!

Mbajtja rregullisht e flokëve të kapura me llastëk mund të shkaktojnë prishje të tyre
më 21/10/2012 17:42

Gjoks-mbajtëse, zbulon kancerin

Gjoks-mbajtëse, zbulon kancerin
më 21/10/2012 12:35

Normalizohet Big Mama

Big Mama
më 21/10/2012 12:24

Dimi e jelek ari, Izet Curri prezanton në Paris (Foto)

Izet Curri
Shkup më 20/10/2012 21:51

Adrijan Gaxha, s’ka çmim më të madh se kur pëlqehet kënga (Video)

Adriani & Floriani
Shkup më 20/10/2012 19:43

Pasaniku i gjithë kohërave, jo më pak se 4.317 trilion dollarë

Pasaniku i gjithë kohërave, jo më pak se 4.317 trilion dollarë
më 20/10/2012 19:07

Shtatë gjëra që duhet t’i dini para se të martoheni

Martesë
më 20/10/2012 18:51

Dietë mjekësore, me efekt

Dieta
Shkup më 20/10/2012 18:42